Hedder det ét zine?

Jeg er i gang med at lave mit første zine. Zine kommer af ordet magazine og er en slags hæfte/bog/mini-magasin man typisk selv trykker – men jeg er faktisk lidt i tvivl: Hedder det een eller eet zine på dansk? Jeg har set begge dele på nettet, men på en hjemmeside der uden tvivl vidste hvad de skrev om, omtalte de zines som ‘et zine’. Så altså…jeg er i gang med at lave et zine. Temaet er ‘hemmelig havefest’ og jeg er i øjeblikket ved at finde ud af hvor mange tegninger der skal med, hvordan jeg sætter dem op og ikke mindst trykker det. Billedet viser nogle af de tegninger, jeg tænker skal med i mit zine. Billedet er taget om aftenen nede i mit kælderrum, som også er mit lille bitte tegnestudie. Det bliver en mørk blog det her… eller også skal jeg lære at bruge det rigtige kamera… men nu er jeg i det mindste i gang. Jeg er ret begejstret for zine-formatet, og har mange ideer til zines og glæder mig til at komme videre i processen.

Min opslagstavle. Det er en stor hjælp at have det jeg arbejder på hængende foran mig.