Efterårspalette

Søndagsturen gik til Tårbæk, hvor jeg tog billeder af noget der gentager sig, i form eller farve. Jeg øver mig i at bruge mit kamera, så jeg bl.a. kan bruge det til at dokumentere min arbejdsproces fremadrettet. Det er 3. gang jeg starter forfra på at øve mig i at bruge kameraet, jeg glemmer hele tiden hvad jeg har lært. Men hey, der er nogen der siger, det hjælper at holde det man lærer ved lige…

Noget man altid kan bruge sine fotos til er at lave farvepaletter i Procreate (tegneprogram til iPad’en). Det er så tilfredsstillende at lave og jeg lavede en hel serie af farvepaletter fra Bornholm sidste år (det bliver et andet blogindlæg). Og nu har jeg en fin efterårspalette der bl.a. er inspireret af spisekastanjer, der ligner små støvalfer og kvæder formet som små numser. Jeg er ikke rigid med at ramme helt præcise farvenuancer i mine tegninger, men farver og farvenuancer har generelt en stor betydning i min arbejdstilgang og jeg tror en del af bloggen her kommer til at fokusere på farver.