Yndlingsårstid

….Hvad farver angår, ja nok hvad både lys, farver og stemning angår, så løber efteråret af med førstepladsen i min verden. Skarp forfulgt af foråret, men det er om efteråret jeg tager mig selv i at alt intensiveres for mig. Jeg dvæler mere ved naturens skønhed og jagter farver og nuancer. Efteråret 2022 har været virkelig smukt. Eller er det ikke det hvert år og er det i virkeligheden mine øjne, der bliver skarpere på alle detaljerne for hvert år der går? Og de mange gåture hjælper med at skærpe sanserne?
Lige om hjørnet venter vinteren og gråt-i-gråt udenfor, men jeg får snart nyt arbejdsværelse, oppe i lyset, og jeg glæder mig til alle de projekter, det kribler i fingrene for at komme i gang med.
Nederst har jeg indsat en farvepalette lavet i Procreate med udgangspunkt i billederne nedenfor. Det er faktisk tankevækkende hvor mange af de farver jeg i forvejen vælger i både broderi, tegninger og tøjvalg. Den okker/sennepsgule og sarte lyserøde mangler, men nuancerne er der.