Grøn gødning for øjnene

I marts måned havde jeg en uplanlagt tur til Botanisk Haves palmehus, fordi en tandlægetid blev ændret. Som altid tænkte jeg at jeg ønsker mig årskort dertil, men realistisk set kommer jeg jo ikke derind en gang om måneden…eller gør jeg? Jeg afprøvede nye funktioner på kameraet på min telefon, som giver mere dybde i billederne. En af de ting jeg gerne vil med bloggen her er netop at få lagt flere af de billeder jeg tager ud, så jeg kan holde mig selv fast på bl.a. at lære at tage bedre billeder. Noget af det næste jeg skal have flere billeder af er huse og bygninger og farvekombinationer. Det kribler i mig for at komme i gang med at tegne og brodere igen, og bruge al den inspiration jeg har samlet sammen via fotos, bøger, genstande… i mit kommende studie med dagslys, luft og plads.